Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duza ilosc defa?

MruuuuCzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam witam.

Ja jestę Suois i mam takie pytanie.

Gram na serwerze Ravia.eu i mam 52lv (sura wp) oraz 452 defa ( na koniu 472- cukier) to jest sporo czy malo? Bo nie wiem czy pracowac dalej nad eq.

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Zamek 5 (bede robil na 6)

Okragla 7

Mistyczna 7 z kd

Ebo 8

FMs sr 28 z kd + 4 (2)

I eq 1,5/2k pz

skile ostrze m7 zbroja g1 i strach m4

Zamek juz + 6 ;P

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

Opublikowano

Okragla na 8 - blue perla - 60kk juz robie

Zamek na 7 - 30kk biala - juz robie

Suois

Opublikowano

W v2 jak chcesz expić to na początek Ci tyle wystarczy, chodź mało i tak. Jak masz bufa conajmniej m1+ to dobrze oczywiście z błogosławieństwem.

A ja bym kuł mistyka, tarcze, hełm do +9 wtedy kiedy masz ulepszacze i yang bo to przyda się.

pre_1352586887__mess10i.png

Opublikowano

Z tym defem to ta średnio, lepiej byś wykuł eq, żeby mieć wiecej defa :) Myślę, że z 520-30 będziesz mial a to powinno starczyć :)

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Zrob bufa.. ja szamanem na innym privie ciezko mi było ogarnąć z 600 defa. potem roske dokupilem . 100 wskoczyla, bo drogie, i jakos ogarniam..

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Ale na zamek/okragla potrzeba perly warte sporo... Malze na mistyk/ebo tez sa drogie... Nikt nie sprzedaje okraglych tarczy + 9. Bo red perla kosztuje 180kk.

Suois

Opublikowano

Powiem tak na v2 powinieneś dać radę.

472 defa to nie tak wcale mało ale i też nie bardzo dużo.

Może być. ;) Kd def w zbrojce?

chyba w v2 nigdy nie byłeś kolego :) Przy +/- 790 defa szpony ciorają po 200 jeszcze :)

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

Moim zdaniem niepotrzebnie robiłeś zamkowy hełm... Do 60lvla strarczy wyzywka +9, a potem szukasz od ludzi Rogowy Hełm +6, który daje blok ciosów i go kujesz na +9... ;)

Zamiast Mistyka ja bym kupił Mglistą i wykuł ją do +9 w DT... ;)

Opublikowano

Wbij 55poziom i używaj rosek 500-600 defa napewno w V2 dasz radę.

Taaa tylko jeszcze zmontuj te roski najpierw... Ciężko kupić alpejską różę bo ludzie tego nie zbierają, a samemu dropnąć to też nie jest chwila... ;)

Opublikowano

Wypakuj w skile jeżeli ich jeszcze nie wbiłeś, ogólnie eq powinno wystarczyć.

Zrób mistyka na +8 i zmień zamkowy na wyzywke +7+8

Opublikowano

Wbij 55poziom i używaj rosek 500-600 defa napewno w V2 dasz radę.

Taa , fajnie jest nabijać posty w tematach chociaż nawet gówno się wie o serwerze.

Na naszym serwie nie ma rosek jeszcze :)

@Top

Zrób wyzywke na 9 , potem wbij mistyka na 9 w dt albo połów i za małże .

Podróp se medali i srebrnych kluczy żeby zarobić i tyle , następnie kupujesz rogowy i zrób dropka se żeby zarabiać + na KU

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Doszlem/Doszedlem (...) do wniosku ze w 60lv dopiero wezme sie za helm, a w 61 kupie tarcze + 9, co do zbroi to moja ma kd + 5 (+ 22defa, 11 blok) a wiec nie bede jej ulepszal, a w 66 zaloze stlake.

Suois

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...